Om oss

Klinikken

Klinikken på Konnerud ble åpnet 14. februar 2005 i nyoppussede lokaler, i etasjen over Kiwi, på Jarlsbergsenteret. Det er gratis parkering, gode offentlige kommunikasjonsmuligheter og lett adgang for alle funksjonsgrupper.

Kiropraktorene ved DIN KIROPRAKTOR følger opp idrettsutøvere fra mange ulike grener som profesjonelle golfspillere, eliteseriespillere i fotball, elitesyklister, styrkeløftere, friidrettsutøvere, langrennsløpere, tae-kwondo utøvere, håndballspillere og mosjonister i alle former og med forskjellige motivasjoner.

Vi har spesiell kompetanse for å vurdere og tilpasse behandling og trening etter kroppens og sportens behov. Ofte er det kroppens fysiske begrensninger som hindrer optimal prestasjon og teknikk.

Behandlerne ved Din Kiropraktor har bl.annet spesialisert seg på vurdering av golfspillere gjennom Titleist Performance Institute, (www.mytpi.com). Vi har flere som er spesialisert i funksjonelle vurderinger som FMS, SFMA og Y-balance og vi har presentert forskning på internasjonale idrettskonferanser og gjennomført idrettsmedisinske og idrettskiropraktiske kurs.

DIN KIROPRAKTOR er i behandlernettverket til Idrettens Helsesenter

Det er et samarbeid mellom Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund (www.idrettshelse.no). Vi benytter oss av høyhastighetskamera, FMS, Y-balance og SFMA i kartleggingen av pasientene og i vurderingen av idrettsutøverne som kommer for å bedre sine prestasjoner.

  • For idrettsutøvere og aktive mosjonister har vi mulighet til å tilby måling av VO2 maks (oksygenopptaket), laktat og makspuls. Dette kan gjøres på tredemølle eller på vår avanserte sykkelrulle som også vil kartlegge din wattprofil.
  • Vi utfører målinger av kroppssammensetningen og funksjonsvurderinger for å bistå med råd til en bedre helse.
  • Vi har egen røntgenavdelig med moderne høyfrekvent og digitalt utstyr. Vi bruker filtersystem samt beskyttelse for optimal bildekvalitet og strålehygiene.
  • Vi er faglig oppdatert på ny forskning og går jevnlig på kurs for å forbedre våre kunnskaper og teknikker. Grunnet faglig dyktighet og muligheter for dokumentasjon av skadens omfang kommer pasienter fra hele landet til DIN KIROPRAKTOR.

Foredrag

DIN KIROPRAKTOR er en etterspurt foredragsholder, spør oss gjerne om muligheter for å avtale motiverende og helserelaterte foredrag.

Bedriftsavtale

DIN KIROPRAKTOR tilbyr avtale med bedrifter for kartlegging, rask vurdering og behandling av ansatte for å redusere kostnadene ved sykefravær. Kontakt oss for mer informasjon!

Les mer om..