Våre ansatte

Vivi Stryken

Vivi Stryken

Klinikkassistent

 

Vivi er vårt blide ansikt utad og har ansvaret for sjokkbølgebehandlingen på Din Kiropraktor. Vivi hjelper deg også med timebestillinger på klinikken.


Kenneth Syvertsen

Kenneth Syvertsen

Kiropraktor og fysioterapeut

 

Kenneth Syvertsen er en av svært få i Norge og eneste i Drammen med offentlig godkjenning både som kiropraktor og fysioterapeut. Han er utdannet fysioterapeut i Nederland og tok sin Master i kiropraktikk ved Macquarie Universitet, Sydney, Australia.
Tidligere arbeidet i privat praksis både i Norge og utland samt jobbet med toppidrettsutøvere innen flere forskjellige idretter. Har og erfaring fra Bedriftshelsetjenesten ved Departementene og Statsministerens kontor.


Andreas

Andreas Thoen Johansen

Kiropraktor

 

Andreas Thoen Johansen er utdannet ved Murdoch University, Perth, Australia. Han jobber som offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Andreas startet å jobbe hos Din Kiropraktor i 2016 etter endt turnus i en tverrfaglig klinikk i Førde. Han er spesielt interessert i behandling og forebygging av idrettsskader. Andreas deltar jevnlig som kiropraktor på idrettsarrangement hvor han bidrar med sin kunnskap for å hjelpe utøverne hvis uhellet er ute og en akutt skade skjer. Med gode kunnskaper om både akutte og langvarige problemer samt et ønske om å stadig utvikle seg faglig gjør at han passer fint inn hos Din Kiropraktor.